23 Unirii Boulevard, Bl. 13, Entrance 1, 6th floor, Apt. 16, District 4, 040103, Bucharest

Birou Avocati Bucuresti

Cristian Darie

Cristian-Darie-avocati-Bucuresti.jpgCristian Darie este membru fondator si partener in cadrul firmei de avocatura Darie & Manea.

Dl. Darie conduce departamentul corporativ si comercial al firmei, are o vastă experienta in rezolvarea problemelor investitorilor straini in Romania si o intelegere profunda a pietei, precum şi o privire de ansamblu asupra tendintelor juridice si de afaceri.

Mai mult, el a oferit consultanta clientilor in drept corporatist si comercial incluzand: vanzarea si cumpararea de actiuni, distributia si gestionarea acordurilor. Zona sa de expertiza include : Dreptul Comercial si Corporatist, Drept Imobiliar si legile de Imigrare.

Vorbeste engleza si franceza si este membru al baroului Bucuresti.


Marcela Manea

Marcela-Manea-avocati-Bucuresti.jpgMarcela Manea este partener in cadrul societate avocatura Darie & Manea.

Doamna Manea conduce departamentul de proprietate intelectuala al firmei. Marcela Manea acopera o gama larga de probleme de solutionare a litigiilor de proprietate intelectuala si probleme de concurenta. Experienta in proprietate intelectuala include, asistenta in diverse probleme, cum ar fi protectia consumatorilor si anti-contrafacere, concurenta neloiala, marci comerciale si drepturile de autor.

Domeniul ei de expertiza include: Proprietate Intelectuala, Litigii, Dreptul de Imigrare, Dreptul Familiei, Drept Fiscal, Dreptul Muncii.

Vorbeste engleza si este membra a baroului Bucuresti.


Adriana Tugui

Adriana-Tugui-avocati-Bucuresti.jpgAdriana Tugui este membru fondator si partener in cadrul firmei de avocatura Darie & Manea. Are o experienta mai mare de 12 ani in drept.

Doamna Tugui conduce departamentul de litigiu si arbitraj al firmei si este si lichidator certificat. Specialista in insolventa si restructurare corporativa a datoriilor, atat in domeniul public cat si cel privat, cat si securitizarea proprietatii si litigii.

Adriana Tugui are o bogata experienta in litigii, drept penal si dreptul familiei, de asemenea are si o vasta experienta in dreptul muncii. Zona sa de expertiza include : Litigiile, Dreptul Imobiliar, Dreptul Familiei, Drept Corporatist si Comercial, Dreptul Fiscal, Dreptului Muncii.

Vorbeste limba engleza si este membra a Baroului Bucuresti si, de asemenea este membra in Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania.


Laurentia Gheorghe

Laurentia-Gheorghe-avocati-Bucuresti.jpg

Laurentia Gheorghe este avocat in cadrul societate avocatura Darie & Manea si in prezent conduce departamentul de Drept Penal si Criminalitate Economica. Este recunoscuta ca un avocat de renume in acest domeniu. Are o experienta de 13 ani si este implicata in mod constant intr-o varietate de cazuri, pornind de la cele care vizeaza criminalitatea gulerelor albe si pana la infractiuni grave care acopera o mare varietate de condamnari cu pedeapsa maxima.

Vorbeste limba engleza fluent si este membra a Baroului Bucuresti. 


Ruxandra Toma

Ruxandra Toma a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii ,,Nicolae Titulescu" din Bucuresti in luna iunie 2013 iar in luna octombrie a aceluiasi an a promovat examenul de primire in profesia de avocat, devenind membra a Baroului Bucuresti. 

Este cel mai tanar membru al echipei noastre iar pe parcursul colaborarii s-a specializat pe diverse ramuri ale dreptului, fiind intr-o continua dezvoltare si completare a cunostiintelor. A reprezentat cu succes un numar însemnat de clienti in domeniul Dreptului Comercial si al Societatilor Comerciale, Dreptului Contraventional, Dreptului Muncii si Dreptului Fiscal, oferind consultanta si reprezentare in fata autoritătilor competente.

De asemenea, se implica activ in obtinerea permiselor de sedere si munca, in redactarea de opinii privind Dreptul Mediului sau desfasurarea jocurilor de noroc pe teritoriul Romaniei. 
 
Este membra a departamentului de Asistenta Judiciara din cadrul Baroul Bucuresti, asistant si reprezantand cu succes clientii in materia Dreptului Penal. In prezent urmeaza cursurile organizate in cadrul Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor.
 
Vorbeste limba Engleza fluent si limba Franceza la un nivel mediu.
 

Nora Matei

 
Nora Matei a devenit avocată după absolvirea Universității "Danubius" din Galati (România) și a acumulat până acum peste 10 ani de experiență ca avocat.

Când lucrați cu biroul nostru de avocatură, ea vă va ajuta să redactați documente juridice și corespondență, și vă va acorda asistență în plângerile minore civile și penale. Nora vă poate reprezenta, de asemenea, în fața diferitelor instituții de drept, diferite instituții publice și în fața birourilor administrative ale instanțelor.

Nora a câștigat o experiență vastă practicând dreptul în orașul său natal, Brăila, de aceea este excelentă atunci când vine vorba de elaborarea diferitelor tipuri de acte juridice, contracte și plângeri. Ea pregătește, de asemenea, apărarea în materie civilă, penală, dreptul familiei, comercial și administrativ.

Alte sarcini pe care Nora le ocupă în cadrul biroului includ gestionarea relațiilor cu diferitele tipuri de instituții legale și publice, reprezentarea clienților în instanțele civile și penale, birourile de poliție sau alte instituții publice și emiterea de proceduri în fața instanțelor judecătorești în diferitele tipuri de reclamații, costuri colective de drept și litigii comerciale.
 
Ultima, dar poate cea mai importantă mențiune profesională, este aceea că Nora și-a petrecut ultimul an în Belfast, Marea Britanie, unde s-a ocupat de toate problemele legate de imigrație, de exemplu întâlniri cu clienții, furnizarea de consultanță juridică pentru diferite tipuri de vize (permisele de familie pentru SEE, cardurile de rezidență în Marea Britanie, vizele familiale, vizele de lucru: vizele de nivel 2 și 5, vizele de sponsorizare); completarea aplicațiilor și cazuri non-standard de consultanță juridică și așa mai departe.
 
Ea a fost, de asemenea, responsabilă de reposedări, în timp ce ea a asistat, de asemenea, solicitanții de litigii în diverse cazuri, fie în cazul procedurilor de repatriere nestandardizate, fie în materie penală și în dreptul familiei și al matrimoniului.

Extracurricular, Nora are o diplomă de participare la "Cursul de pregătire în domeniul diplomației" (2008), un certificat de absolvire a cursului de limbă franceză și o diplomă de absolvire a cursului de operator de PC.
 

Ana Aanegroae

Aanegroae Ana Maria a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Univeritatii din Bucuresti in luna iunie 2016, iar in luna septembrie a aceluiasi an a promovat examenul de primire in profesia de avocat, devenind membra a Baroului Bucuresti.

Aceasta a urmat in perioada octombrie 2016 - iunie 2017 masterul de Cariera Judiciara din cadrul Universitatii din Bucuresti, in cadrul caruia a aprofundat materii precum Dreptul procesual civil si Dreptul procesual penal. De asemenea, a urmat cursuri de engleza juridica pentru a dobandi termenii juridici necesari in exercitarea profesiei.

Ana a inceput colaborarea cu societatea noastra de avocatura imediat dupa admiterea in profesie si s-a specializat in numeroase domenii precum Dreptul Comercial si al Societatilor Comerciale, Dreptul Muncii si Dreptul Fiscal, oferind consultanta si reprezentare in fata autoritătilor competente.

In prezent, urmeaza cursurile organizate in cadrul Institutului de Pregatire si Perfectionare a Avocatilor.

 

Related content

Latest articles