61 Unirii Boulevard, Bl. F3, Entrance 4, 2nd floor, Apt. 208, District 3, 030828, Bucharest

Avocați în litigii, din București

Avocații noștri au dobândit o vastă experiență în domeniul litigiilor și domeniul arbitrajului, ocupându-se de litigii în diverese domenii ale practicii.

Avocații noștri au dezvoltat strategii de soluționare a litigiilor bazate pe experiență acumulată în timp, căutând să ofere soluții creative și consultanță specializată clienților în cele mai bune condiții.

Echipa noastră de avocați este în măsură de a reprezenta clienții în față oricăror instanțe, de orice grad din București, în țară și în străînătate.

Întrebare: Am nevoie de asistență legal într-un caz de insolvență, avocații Darie & Manea mă pot ajută? Care este aria dumneavoastră de expertiză?

Răspuns: Desigur, va putem ajută imediat. Gama de litigii în care am reprezentat clienții noștri este foarte cuprinzătoare, incluzând printre altele:

    •Drept Comercial. Datorită schimbărilor economice care au avut loc în România în ultima perioada, numărul de litigii comerciale este în creștere. În acest context, avocații noștri au dobândit o experiență vastă în domeniul litigiilor comerciale. Suntem specializați în recuperarea datoriilor, somații de plata, executarea silită, litigii legate de contracte comerciale și achizițiilor publice. De asemenea, avocații noștri au asistat clienții în litigii legate de retragere asociat, excludere asociat, anularea deciziilor AGA, transferuri de acțiuni, recursuri împotriva deciziilor pronunțate de judecătorul delegat etc.

    •Real estate. Avocații noștri au reprezentat clienții în diferite domenii legate de: restituirea proprietății - Legea nr. 18/1991, Legea nr. 1/2000, Legea nr. 10/2001, vânzarea de proprietăți (inclusiv a celor dobândite prin Legea nr. 112/1995), procedura de executare, etc. Suntem familiarizați cu excepțiile care apar în cazul oricărui tip de litigiu imobiliar identificând mereu strategii optime pentru fiecare caz.
    De asemenea, am asistat numeroși clienți în litigii ce decurg din antecontracte și contracte de vânzare-cumpărare, contracte de antrepriză, problemele de impozitare legate de achiziționarea de proprietăți în România.

    •Procedura de insolvență. Avocații noștri au experiență în procedura insolvenței, atât cu privire la creditori, cât și cu privire la debitori. Am asistat și reprezentat clienții noștri într-o mare varietate de litigii care se află în strânsă legătură cu procedura insolvenței.

    •Dreptul muncii. Suntem specializați în asistarea clienților noștri în faza prelitigioasa și în litigiile în legătură cu plângerile salariaților referioatoare la nerespectarea clauzelor contractele colective de muncă și a contractelor individuale de muncă, încetarea contractului individual de muncă, concedieri, reintegrarea foștilor salariați, a discriminării, protecția drepturilor angajatorilor cu privire la proprietatea intelectuală a operelor realizate de angajați, etc. Oferim de asemenea asistență juridică pe parcursul procedurii cercetării disciplinare.

    •Proprietate intelectuală. În compania noastră există un departament specializat în domeniul proprietății intelectuale. Am dobândit o vastă experiență în litigiile care decurg din înregistrarea mărcilor, desenelor și modelelor industriale; am asistat numeroși clienți, inclusiv companii mari, în litigiile referitoare la încălcarea drepturilor conferite de o marca, contrafaceri, acțiuni de concurență neloială, acțiuni în anulare, acțiuni împotriva deciziilor de OSIM.

   •De asemenea, suntem specializați în: dreptul familiei (regimul juridic al bunurilor comune), moșteniri, procedura referitoare la cartea funciară (procedura de înregistrare, plângeri, etc), statutul juridic al persoanelor fizice - acte de stare civilă, aspecte fiscale etc.

Dacă sunteți în căutarea unui avocat din România în domeniul litigiilor, ați contactat cabinetul de avocatură potrivit. Sunați-ne pentru consultanță gratuită.

Related content

Latest articles