61 Unirii Boulevard, Bl. F3, Entrance 4, 2nd floor, Apt. 208, District 3, 030828, Bucharest

Avocati de drept penal din Bucuresti

Intrebare: Am nevoie urgenta de consiliere juridica intr-un proces de drept penal, caut cei mai buni avocati din Bucuresti. Ma puteti ajuta?

Raspuns: Avocatii nostri specialisti in domeniul dreptului penal si in criminalitatea economica sunt disponibili pentru reprezentare imediata si va pot asista in mod eficient privind orice aspect specific acestui domeniu de expertiza.

Va putem oferi sprijin in orice situatie care presupune aplicarea principiilor de drept penal, ne implicam in toate tipurile de urmariri penale – de la infractiunile care se incadreaza in sfera criminalitatii “gulerelor albe” la infractiunii grave care acopera o mare varietate de condamnari cu pedeapsa maxima.

Cu ajutorul nostru, veti beneficia de asistenta juridica de la unii dintre cei mai competenti avocati de drept penal din Bucuresti si veti avea o sansa reala la un proces echitabil. Ne ocupam cu precautie de fiecare etapa a procesului, pornind de la locul de munca si continuand cu sectia de politie, pana la reprezentarea in fata celor mai importante foruri.

Pentru o intelegere completa a serviciilor pe care le oferim, va prezentam mai jos o schema orientativa a actiunilor intreprinse de avocatii din cadrul departamentului de drept penal:

- asistenta si reprezentare in fata organelor de urmarire penala in cursul urmaririi penale pentru participantii in cadrul procedurilor penale (inculpatul, partea vatamata, partea responsabila civilmente, partea civila);

- asistenta si reprezentare in fata instantelor judecatoresti in cazurile penale pentru participantii la proces in cadrul procedurilor penale (inculpatul, partea vatamata, partea responsabila civilmente, partea civila).

Echipa “Darie & Manea” - Avocati de drept penal din Romania

Avocatii de drept penal din Bucuresti din cadrul cabinetului nostru de avocatura stiu ca a fi acuzat de comiterea unei infractiuni nu exclude prezumtia de nevinovatie si, de asemenea, inteleg ca un rezultat pozitiv se obtine doar printr-o abordare flexibila (un amalgam intre modul in care avocatii isi utilizeaza cunostintele si competentele si maniera in care decid sa isi elaboreze strategiile de atenuare a pedepselor).

Echipa noastra de avocati ofera un serviciu competent, personalizat si angajat in mod real in solutionarea oricarei probleme. Cazul dumneavoastra va fi tratat de catre un senior, un avocat cu mare experienta, unul dintre cei mai competenti din Bucuresti, specializat in Drept Penal si in criminalitatea economica, expert care si-a dobandit cunostintele prin abordarea unei game largi de cazuri, in care si-a reprezentat cu succes clientii.

Cand este necesar, specialistii din domeniile de expertiza complementare din cadrul cabinetului nostru de avocatura (departamentul de imigrare, departamentul care se ocupa de dreptul proprietatii intelectuale sau dreptul muncii) cerceteaza suplimentar cazul oferind si confirmarea lor. In acest mod, solutiile creative sunt identificate de catre un avocat de drept penal, iar clientii nostri beneficiaza de opiniile cele mai sigure.

Avocatii de drept penal din Bucuresti sunt foarte motivati in a oferi cel mai bun suport juridic, indiferent de natura acuzatiei; apararea clientilor nostri este tratata cu un grad ridicat de devotament si convingere. Avocatii din cadrul biroului Darie & Manea sunt indrazneti, curajosi si protectivi atunci cand vine vorba despre prerogativele clientului, permanent subliniind si invocand drepturile omului, asa cum sunt mentionate in conventiile europene si internationale, cum ar fi Convenţia pentru apararea Drepturilor Omului şi a Libertaţilor Fundamentale.

Echipa noastra de avocati de drept penal din Bucuresti este condusa de doamna Laurentia Gheorghe, care este recunoscuta ca avocat pledant in acest domeniu de expertiza. Avocatii din echipa sunt instruiti de ea si se afla sub coordonarea sa permanenta, avand o contributie notabila in solutionarea cazurilor.

Puteti contacta unul dintre membrii din departamentul nostru de drept penal, in orice moment. Acestia sunt mereu abordabili, impartasind intotdeauna opiniile lor cu clientii, mentinandu-i in permanenta si pe deplin informati in legatura cu desfasurarea cazului, acordandu-le acestora respectul pe care il merita.

Ca avocati ai apararii, intelegem stresul care apasa pe umerii clientilor nostri in asteptarea celor mai recente stiri despre cazurile lor, prin urmare, nu ii lasam niciodata sa astepte mentinand legatura cu ei pentru a-i tine la curent cu intregul curs al evenimentelor. Cu toate acestea, daca este necesar, suntem disponibili 24 de ore pe zi, in scopul de a va oferi orice informatie necesara.

Avocati de Drept Penal din Bucuresti - Servicii

Darie & Manea, prin unii dintre cei mai profesionisti avocati din cadrul departamentului de drept penal, ofera asistenta pentru o varietate de acuzatii, indiferent de jurisdictia sub care se gaseste cazul sau daca este adus la cunostinta unei autoritati romane sau straine.

 - denumite generic "criminalitatea gulerelor albe", aceste fapte includ o varietate de infractiuni comise de oficiali, in general, oameni de afaceri sau persoane publice, in situatii comerciale, pentru un castig financiar.

Cele mai frecvente infractiuni de tipul “gulerelor albe” includ: fraude informatice, falsificare, frauda telefonica, frauda card de credit, ​​frauda bancara, frauda cu valori mobiliare, escrocherii de investitii (de asemenea, cunoscute sub numele de "farsa nigeriana"), frauda de faliment, frauda in asigurari, furtul de identitate, e-mail si adresa de e-mail, evaziune fiscala, frauda financiara, vanzarile prin licitatie falsa, retinerea sau distrugerea de documente, fals in documentele oficiale, fals in inscrisuri sub semnatura privata, spalare de bani, mita, santaj, coruptie publica, spionaj economic si furt de secrete comerciale.

Criminalitatea “gulerelor albe” prezinta un curs dificil in ceea ce priveste procedura de urmarire, demonstrare si inaintare a acuzatiilor sau daca avocatul ridica probleme in fata organului de urmarire penala, rasturnand in fiecare etapa a cazului acuzatiile aduse prin actul de inculpare.

Avem resursele necesare pentru a concura cele mai mari echipe de specialisti de urmarire penala. In acest fel, sanctiunile pot fi eliminate sau diminuate, in functie de caz, avocatii nostri obtinand rezultate notabile in fiecare proces in care au fost implicati, intotdeauna reprezentand in mod eficient clientii.

Furt

Experienta noastra vasta in acest domeniu demonstreaza ca mereu am reprezentat cu devotament  clientul, indiferent de acuzatia in discutie. Echipa noastra de avocati proces penal acorda asistenta clientilor, aparandu-le mereu interesele lor esentiale, respectand mereu prevederile din domeniul acesta de expertiza si, de asemenea,  valorile de buna conduita.

Noi actionam si in favoarea marilor corporatii care se confrunta cu acest tip de infractiune, in randul propriilor angajati, sau din partea partenerilor de afaceri care nu respecta obligatiile prevazute in acordurile semnate. Astfel, ne oferim sprijinul nostru juridic  pentru a asigura desfasurarea unei anchete interne eficiente si in limita procedurilor legale.

Desi la prima vedere acest domeniu penal poate crea o impresie de platitudine, in realitate, el ascunde o gama larga de elemente provocatoare, unele dintre ele fiind cu adevarat spectaculoase.

Frauda de terenuri

Una dintre cele mai dezbatute probleme se refera la protectia proprietatii fiecarui individ. Avocatii de drept penal din cadrul departamentului nostru sunt experti in apararea drepturilor de proprietate si au castigat, alaturi de colegii lor, o vasta experienta in aceasta sectiune a ariei penale. Am obtinut cu succes proprietati care au avut o valoare foarte importanta, nu doar din punct de vedere material, ci si in ceea ce privesc unele chestiuni private/personale sau protejarea patrimoniului persoanelor lipsite de bunurile lor, din motive neimputabile.

Echipa noastra de avocati de proces penal din Romania este in masura sa ofere reprezentare in paralel, in fata autoritatilor competente, in cazurile care necesita completarea anumitor faze specifice.

Imigrare

Desi cele mai comune situatii se incadreaza in tiparele care intra sub incidenta departamentului nostru de imigrare,  echipa de drept penal se ocupa de cazuri care implica aplicarea dreptului penal in acest domeniu, oferind in permanenta cel mai bun suport legal.

Accidente de circulatie rutiera (inclusiv accidente auto)

Suntem una dintre companiile de drept, putinele care activeaza permanent in acest domeniu al dreptului penal. De aceea, experienta noastra sustinuta si realizarile dovedesc inca o data ca asistenta noastra juridica este expresia maxima a seriozitatii, corectitudinii si angajamentului nostru fata de client.

In primul rand, trebuie sa mentionam ca dupa atat de multi ani de practica, nu am pierdut niciodata un caz si nici nu am obtinut o sentinta de pedeapsa cu inchisoarea.

In al doilea rand, trebuie sa aducem in prim plan modalitatea optima de abordare a acestor cazuri, modalitate care impune elaborarea unei strategii inainte ca procurorii sa beneficieze de timp pentru a corela toate elementele din dosarul penal in vederea lansarii de noi acuzatii. De aceea, timpul este esenta: cu cat ajungem mai repede in contact cu clientul, cu atat este mai sigura obtinerea unei sentinte favorabile.

Dorim, de asemenea, sa mentionam in prezenta sectiune si activitatea noastra de recuperare a daunelor survenite in urma unui accident. Am reusit sa obtinem despagubiri pentru bunurile distruse si chiar mai mult decat atat, am reusit sa obtinem despagubiri care sa acopere toate cheltuielile care au survenit dupa producerea accidentului.

Noi intelegem ca ambele parti implicate trec prin momente extrem de dificile si, din acest motiv, vom sta mereu la dispozitia clientului pentru a-i oferi suportul necesar.

Erori judiciare

Avocatii de drept penal de la Darie & Manea ofera sprijin juridic, in scopul de a acorda clientilor nostri posibilitatea de a corecta o hotarare. Desi erorile judiciare implica o abordare foarte complexa si dificila, noi oferim o cale de atac venind in ajutorul clientilor nostri fata de care s-a produs o eroare. In acest sens, ne bazam strategia noastra de a concepe o aparare puternica inclusiv pe dispozitiile Conventiei pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale si, de asemenea, pe hotararile luate in cazurile judecate la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

De asemenea, am inaintat cu succes apeluri catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului, in acest mod reusind sa ne impunem perspectiva noastra in fata instantelor romane.

Avocatii ce se ocupa de procesele penale din cadrul firmei de avocatura Darie & Manea sunt experti in redeschiderea de cazuri care au primit o sentinta abuziva. Am cercetat temeinic nenumarate dosare si am identificat noi probe sau chiar unele vechi care accepta si sustin teoriile noastre.

Stim ca un proces penal, indiferent de stadiul acestuia, poate reprezenta un moment dificil atat pentru individ cat si pentru familia lui, fiind o perioada de emotii coplesitoare, care se poate transforma intr-o experienta cu totul nefasta. Unii dintre cei mai competenti buni avocati din tara, de la Darie & Manea, inteleg presiunea enorma a acuzatiilor penale, impreuna cu ideea de a fi condamnat, ce inseamna o pedeapsa cu inchisoarea, avand un cazier judiciar.

De aceea, eforturile noastre vor fi orientate in doua directii: in primul rand vom oferi clientilor nostri asistenta juridica de care au nevoie, aparandu-i cu success, si, in al doilea rand, le vom asigura certitudinea reusitei pe intreg parcursul procesului. Sunati-ne pentru consultanta gratuita, suntem aici pentru a va ajuta in cele mai dificile momente.

de Cristian Darie

Related content

Latest articles