61 Unirii Boulevard, Bl. F3, Entrance 4, 2nd floor, Apt. 208, District 3, 030828, Bucharest

Cabinet de Avocatura in Bucuresti - Clienti

Pentru a oferi o serie de detalii esentiale legate de activitatea noastra va prezentam mai jos cateva dintre cazurile de care ne-am ocupat. Echipa noastra de avocati reuseste sa identifice cele mai eficiente strategii in diferite arii de expertiza incercand sa propuna solutii aparte pentru un numar impresionant de cazuri in care am fost antrenati.

Darie, Manea si Asociatii Cabinet Avocatura Bucuresti se angajeaza sa garanteze asistenta legala in probleme de drept civil, comercial si penal, implicandu-se cu succes in cazuri complexe de recuperare proprietati, proprietate intelectuala si in chestiuni legate de imigrare. Suntem intens familiarizati cu schimbarile cele mai recente efectuate la nivel national si international, in domeniul legal, fiind astfel dispusi sa oferim rezolvari imediate si eficiente pentru orice controversa de factura legala.

Ianuarie 2013

Biroul de avocatura Darie, Manea si Asociatii a finalizat cu succes un caz de recuperari creante  (50.000 de euro) reprezentand o companie italiana.

Februarie 2013

Am oferit consultanta de specialitate in vederea infiintarii unei sucursale in Romania, reprezentand o companie de stat chineza.

Am oferit asistenta legala unor cetateni straini care solicitau acordarea cetateniei romane.

Martie 2013

Societate avocatura Bucuresti Darie, Manea si Asociatii a reprezentat cu succes in doua procese intentate impotriva Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (imobile in valoare de milioane de euro).

Aprilie 2013

Am oferit asistenta legala necesara pentru infiintarea unei societati comerciale, cu structura complexa de shareholders, implicand si o companie offshore.

Mai 2013

Am mediat un divort intre un cetatean britanic si o romanca (proces de partaj implicand sume de sute de mii de euro).

August 2013

Recuperarea unei sume de 60 000 de euro in urma finalizarii procedurilor de executare silita.

Related content

Latest articles