61 Unirii Boulevard, Bl. F3, Entrance 4, 2nd floor, Apt. 208, District 3, 030828, Bucharest

Contract pentru turismul medical

Turismul medical a explodat si creste in toata lumea, insa in Romania are o crestere rapida.

Pentru ca un furnizor sa poate sa iti promoveze serviciile pe piata (produse de wellness, programe de recuperare, clinici) are nevoie de un acord de agentie.

Medical Tourism

Acest accord este menit sa desemneze un individ sau o companie ca si agent de marketing si recomandare pentru clinica.

Documentul este un acord de executare intre partile implicate care le permite furnizorilor sa acceseze diferite tari, in limita legilor fiecareia dintre acestea, si are mai multe roluri, standarde de conduita, asteptari, responsabilitati si performante pe piata.

Acest accord este foarte greu de standardizat deoarece nu exista o forma specifica care sa se potriveaza tuturor entitatilor din domeniul medical.

Unele contracte sunt folosite pentru a stabili si descrie relatiile cu tour operatorii, agentiile de turism, companiile de management, parteneri de recomandari, doctori sau manageri de caz, in timp ce altele sunt folosite intre facilitatorii turismului medical.

Acestea reprezinta contracte internationale care au ca scop principal contractarea de parteneri de recomandari pentru toate sau doar parte din serviciile care pot fi cerute de catre un pacient, sau pot fi negociate intre agentul international de recomandari si companie de managment locala din destinatia de tratament care se ocupa de cazare, transferuri si serviciile oferite in pachet. Sunt mai mult moduri de a redacata acest contract fiind unul atat de complex.

In plus, pe langa problemele comune care se intalnesc la contractele de servicii internatonale, agentiile de turism medical am responsabilitati si riscuri privind conformitatea internationala, tranzactiile complexe (plati si taxe), valute diferite, anumite costuri de rambursare daca este cazul si implicarea de branding.

Limbajul folosit in redactarea acestui contract este foarte important datorita faptului ca nu este un contract obisnuit.

Este obligatoriu sa fie incluse in contract articolele despre raspundere profesionala de calitate, siguranta, conduita si manipularea situatiilor sensibile.

De asemenea, clauza de confidentialitate este vitala, deoarece esti in posesia unor informatii personale senzitive ale fiecarui pacient.

Tourism Contacts Romania


Pentru mai multe detalii privitoarea la contractul tau pentru turism medical, nu ezita sa ne contactezi. Oferim consultanta gratuita!

Related content

Latest articles