61 Unirii Boulevard, Bl. F3, Entrance 4, 2nd floor, Apt. 208, District 3, 030828, Bucharest

Cumpara cele mai sigure proiecte de energie regenerabila

Intrebare: Cum se prezinta, in 2014, industria energiei regenerabile in Romania? Exista proiecte verzi ce merita investitii?

Raspuns: Unul dintre cele mai promitatoare sectoare de investitii din Romania este reprezentat de cel al energiei regenerabile. Numarul fermelor eoliene, al parcurilor fotovoltaice si al hidrocentralelor este in continua crestere, in mare parte datorita unui set de factori care au influentat covarsitor aceasta evolutie extrem de rapida.

Argumentul cel mai evident care explica multitudinea de investitii in energie verde se leaga de potentialul inca neexploatat al teritoriului romanesc. Potentialul real al tarii noastre ramane inca nefructificat din cauza unei situatii economice generale care inca sustine un fundament confuz si greu operabil. Insa in ultimii ani evolutia economica a surprins prin miscari pozitive, acordand astfel o sansa reala acestui domeniu al energiei regenerabile, oferindu-i o garantie certa pentru o evolutie concret favorabila.

Al doilea factor notabil care a determinat acest curs fructuos este cu siguranta schema financiara, care incurajeaza investitiile in acest domeniu. In Romania, investitorii pot primi un ajutor financiar de doua ori mai mare prin comparatie cu alte tari europene.

Chiar daca aspectele legale legate de elaborarea acestor proiecte nu sunt intru totul definitivate, cei interesati de acest sector sunt extrem de atrasi de profiturile consistente pe care le garanteaza o astfel de investitie.

La nivel national, principalul factor mobilizator este schema de incurajare prin certificate verzi. Uniunea Europeana propune si ea o serie de stimuli financiari, prin programele special adaptate acestei ramuri industriale.

Intrebare: Cunoasteti si oferiti spre vanzare proiecte de energie regenerabila in Romania, demne de luat in considerare? Sunt interesat de achizitionare unui proiect verde care sa imi inspire incredere, din punct de vedere al unui business.

Raspuns: Fiind intens familiarizati cu procedurile legale care reglementeaza elaborarea unor proiecte de energie verde in Romania, am decis ca in mod riguros sa selectam cele mai promitatoare si profitabile optiuni pe care le-am identificat noi pe piata nationala, pentru a oferi clientilor nostri o sursa aditionala pentru investitii.

Oferim spre vanzare o serie de proiecte cuprinzand ferme eoliene, parcuri fotovoltaice si micro hidrocentrale care sunt deja functionale si in prealabil evaluate, pentru a verifica fezabilitatea proiectului din punct de vedere financiar. Daca sunteti interesati sa achizitionati un astfel de proiect, noi va putem oferi toate detaliile necesare, garantand mereu pentru siguranta unei eventuale tranzactii.

Related content

Latest articles