61 Unirii Boulevard, Bl. F3, Entrance 4, 2nd floor, Apt. 208, District 3, 030828, Bucharest

Beneficiile unui sediu social prin cabinetul nostru

Intrebare: Cât de mult pot achiziționa serviciul de un birou virtual in Bucuresti? Există o lege care prevede acest interval de timp?

Raspuns: Exista situatii in care puteti intampina dificultati in gasirea unui spatiu pentru stabilirea sediului social al societatii dumneavoastra.

In astfel de cazuri si nu numai, Darie & Manea vine in sprijinul dumneavoastra, punandu-va la dispozitie locatii pentru stabilirea sediului social.

In baza contractului de asistenta juridica incheiat cu societatea noastra, aveti posibilitatea de infiintare a societatii dumneavoastra cu sediul la adresa noastra pentru o perioada de 1 an, in schimbul unui onorariu accesibil.

Sediul social este un element de identificare a societatii; in functie de sediul social ales pentru societatea comerciala se vor stabili: legea aplicabila, instantele judecatoresti competente, nationalitatea societatii, locul unde trebuie indeplinite formalitatile de inmatriculare, publicitate si autorizare.

Pentru inregistrarea societatii comerciale in Registrul Comertului este necesar a se face dovada sediului social.

Documentele care fac dovada sediului sunt urmatoarele:

- contract de vanzare-cumparare;
- contract de inchiriere sau subinchiriere inregistrat la organele fiscale locale;
- contract de comodat;
- certificat de mostenitor;
- extras din cartea funciara.

In cazul in care sediul este situat intr-un imobil cu destinatia locuinta (bloc) este obligatorie obtinerea:

- avizului asociatiei proprietarilor;
- avizul vecinilor, pe plan orizontal si vertical.

In cazul in care sunteti in posesia unuia dintre aceste documente, ni le puteti pune la dispozitie pentru atasarea lor dosarului de inregistrare a societatii comerciale.

Pentru a va oferi mult mai multe informatii despre acest nou serviciu, nu ezitati sa ne contactati. Avocatii nostri din Bucuresti va stau la dispozitie pentru achizitionarea unui sediu social prin cabinetul nostru de avocatura. Sunati-ne acum pentru o consultatie legala gratuita.

Related content

Latest articles