61 Unirii Boulevard, Bl. F3, Entrance 4, 2nd floor, Apt. 208, District 3, 030828, Bucharest

Avocati pentru servicii juridice

Intrebare: Planuiesc sa infiintez o firma in Romania, in urmatoarele luni. Cum ma poate ajuta cabinetul dumneavoastra, ce servicii juridice oferiti in Bucuresti?

Raspuns: Va stam la dispozitie cu urmatoarele servicii juridice:

Sediu Social

In astfel de cazuri si nu numai, Darie & Manea vine in sprijinul dumneavoastra, punandu-va la dispozitie locatii pentru stabilirea sediului social.

Am decis sa includem in portofoliul servicii avocatura si acest concept si, astfel, in baza contractului de asistenta juridica incheiat cu societatea noastra aveti posibilitatea de infiintare a societatii dumneavoastra cu sediul la adresa noastra pentru o perioada de 1 an, in schimbul unui onorariu accesibil.

Sediul social este un element de identificare a societatii; in functie de sediul social ales pentru societatea comerciala se vor stabili: legea aplicabila, instantele judecatoresti competente, nationalitatea societatii, locul unde trebuie indeplinite formalitatile de inmatriculare, publicitate si autorizare.

Birou Virtual

Biroul virtual este un nou serviciu oferit de societatea noastra companiilor care doresc sa isi desfasoare activitatea fara suportatea costurilor pentru achizitionarea unui birou standard.

Conturi Bancare

Compania noastra ofera servicii rapide in ceea ce priveste deschiderea de conturi bancare corporative, cu Internet banking, la orice banca romaneasca.

Pentru a afla mai multe despre serviciile juridice pe care le oferim Romania si peste hotare, va asteptam sa ne contactati. Oferim consultatii legale gratuite

 

Related content

Latest articles